Международни | International

 ЗАЩО ПРИ ОВАНЕСОВИ ?

- Префернциални цени на автобусните билети !
- Специални цени за студенти и пенсионери !
- Отстъпка от официалните цени за редовни клиенти !
- Екип от млади и амбициозни професионалисти !
- Усмихнато и любезно отношение !
- Експедитивно и компетентно обслужване
- Удобни офиси в центъра на град Русе , автогара Русе , срещу автогара Плевен и автогара София !
- Безплатна и подробна информация за Вашето пътуване на място , по телефон или ел.поща " ovanesovi@abv.bg " !
- Справка за Вашия маршрут !
- При групи - намаление по договаряне !


УСЛОВИЯ ЗА ПЪТУВАНЕ !

1.  За пътуване на непълнолетни Български граждани без единият или двамата родители, се изисква нотариално заверено пълномощно от единия или двамата родители.
2.  Фирмата превозвач осигурява на притежателя валиден билет на фирмата и нейните партнъори по дадена линия превоз по посочения маршрут и личния му багаж, състоящ се от един куфар и една ръчна чанта. Допълнителен багаж се таксува както следва: до 10 кг - 5 евро
до 20 кг - 10 евро
3.  Пътник закупил билет, е застрахован в рамките на пътуването за риска " Злополука" и щета до 10 000 . При желание за по - голяма застраховка събитие е необходимо сключване от страна на пътникана на отделен застрахователен договор.
4.  Анулации или отказ от тътуване до 6 часа преди началото на пътуването се удържат 10% неустойки от общата цена на билета. След отпътуване на автобуса сумата не се възстановява.
5.  Двупосочни билети са валидни в рамките на 90 дни. Билети без фиксирани дати за пътуване подлежат на заверка в бюрата на превозвача или неговите пъртнъори в чужбина. Билети без нанесени дати за връщане се приемат по изключение в зависимост от наличните свободни места в автобуса, като връщането се потвърждава 7 дни предварително.
6.  Фирмата превозвач не носи отговорност за паспортни, визови и митнически неуредици на пътниците, както и за застраховки по рисковете "Живот" и " Медицински застраховки"
7.  Пътниците носят лична отговорност за нанесените от тях или непълнолетни членове на семейството им щети.
8.  Фирмата превозвач не носи отговорност за закъснения по обективни причини, както и за загубен или откраднат багаж преди чекиране в автобуса и след предаване на багажите при пристигане на пътниците.
9.  В случай на неосъществено пътуване по вина на фирмата превозвач се възстановява цялата стойност.
10.  Пушенето по време на цялото пътуване не е разрешено.
11.  Не се приемат за превоз телевизори, велосипеди, перални и миялни машини, печки и подобна техника.
12.  Превоз на домашни любимци не се допуска.
13.  Рекламации се приемат най- късно до 15 дни от датата на настъпване на събитието. Рекламациите следва да бъдат представени в писмен вид в офисите на превозвача.